06 480 418 40 angelique@angeliquephilipsen.nl

Over mij

Inmiddels ben ik meer dan 25  jaar werkzaam in het HR vak en heb ik langjarige ervaring met het leiden van meerdere stafafdelingen, met HR als belangrijkste speerpunt.

Het mede initiëren en ontwikkelen van de organisatiestrategie en de bijdrage van HR ben ik blijven combineren met feeling houden met de praktische uitvoering van all operationele HR activiteiten: ‘Als de basis van HR rammelt wordt ‘HR’ niet serieus genomen’. 

Een rode draad in mijn loopbaan is het werken met professionals, in een internationale omgeving.
Ik ben op mijn best binnen middelgrote organisaties. ‘Strepen en sterren’ en nodeloos ingewikkelde processen boeien me niet. Het scherpstellen op wat echt de hefbomen zijn voor de noodzakelijke ontwikkeling van mensen en organisatie en het daadwerkelijk beweging creëren in een organisatie, des te meer.
Om scherpte te houden vind ik het belangrijk te weten wat er in de buitenwereld speelt. 

Een andere rode draad in mijn (levens)loopbaan is persoonlijke ontwikkeling, gericht op het versterken van het samenspel tussen hart, lichaam en geest. Ik heb mij onder meer verdiept en ontwikkeld  in loopbaanbegeleiding, leiderschapsontwikkeling, systemisch werk, de polyvagaal theorie, NLP en de Choose Again methode. 

Ik ben communicatief, heb een onafhankelijke en positief kritische instelling. En een eigen stijl. Ik ben toegankelijk en ik neem mijzelf niet al te serieus. 

Sinds 2008 woon ik samen met mijn partner Henk in Amersfoort. Ik hou enorm van tekenen en schilderen en van mezelf op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. 

Lees meer over mijn ervaring, nevenactiviteiten en ontwikkeling in mijn CV en mijn linked-in profiel.